O Nama

Dugo godina sanjana i na kraju dosanjana vizija o jednom posebnom mestu na krovu grada, čiji će visoki položaj na vrhu brda iznad Niša predstavljati verbatim za visinu u svim fundamentalnim aspektima ugostiteljstva.

Visok kvalitet hrane, visok nivo servisa i usluge, visoki standardi samo najboljih probranih (najveća ponuda preko 80 etiketa) vina i rakija, ljubaznost na najvišem nivou, najviši bazen i letnja bašta u gradu.

Polazeći od ovog postulata put nas je vodio naviše uz ulicu Babičkih odreda na čijem smo vrhu svakoga dana poslednjih godina svoju ideju pretvarali u stvarnost. I kada je ona bila gotova i dobila svoje krajnje konture ime se praktično napisalo samo.

Altura

Što znači visina, objekat koji se nalazi na vrhu brda, neko ili nešto što ima visoki ugled i poštovanje u okruženju.

Misija

Pripremiti gostima jela božanstvenih ukusa, servisana sa izgledom umetničkih dela, napravljena od probranih domaćih najkvalitetnijih sastojaka.

Sipati im vina najboljih podruma, samo prirodne kvalitetne rakije, burbone, viskije i žestinu najpoznatijih brendova.

Zasladiti ih italijanskom kafom i kolačima spremljenim u domaćoj kuhinji.

Osvežiti ih na bazenu u prelepoj letnjoj bašti uz sunčanje i ručak u hladovini na svežem vazduhu, a samo na minut od gradske vreline.

Vizija

Naša vizija je dvojaka.

Iz globalne perspektive doprineti postavljanju našeg grada na mapu top turističkih destinacija u kojima gosti i turisti mogu da uživaju u vrhunskim svetskim standardima kulinarstva ali i domaćih specijaliteta po kojima je Niš nadaleko poznat, kao i personalizovanih tailor made hotelijerskih usluga. Naš mali resort je za to spreman.

Iz lokalnog ugla napraviti nešto drugačiji prostor, specifičnu jedinstvenu lokaciju na kojoj će naši ljudi moći da pronađu svoje mesto za dobar ručak sa biznis partnerima, prijatan večernji provod sa prijateljima, celodnevno vikend uživanje sa porodicom.